THE GREEN PARK 4*.

Nisja: 11-02-2023 Çmimi Total.

Tiranë Frankfurt 80€. ��� Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.

Pushime Stamboll.

.

. nga GO Travel. tours): "Udhëtime për Vitin e Ri 2023!🥂 Viti i Ri në Hilton Podgorica 5* • 31 Dhjetor - 2 Janar, €269person ( Per rezervime pas dt 12 dhjetor behet €299) Viti i Ri në Hotel Sharri • 31 Dhjetor - 2 Janar, €259/person Viti i Ri në Stamboll • 30 Dhjetor - 2 Janar, €179/person Viti i Ri ne Korçë, • 31 Dhjetor.

.

Tirane Stamboll, Pakete turistike. . .

Na kontaktoni ne facebook, ose instagram Te gjitha udhetimet per Vitin. Instagram.

fc-falcon">79€ – Skijim Në Mavrovë – Hoteli dhe njëra nga 3 Paketat.

00€ /personi.

-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit). Kontaktoni me konsuletet e turizmit prane Kalemi Travel per te marre paketen tuaj te personalizuar per Stamboll.

Pas vendosjes në hotel, pauzë dhe relaksim ne hotel prej 2-3 orëve ,vizita prej aty vazhdon per ne qendren tregtare te posa hapur vitin e fundit e cila esht GALLATA PORT dreth 2-3 orë shoping ,pastaj vazhdojm per ne TAKSIM e cili vend gjendet ne zemer te Stambollit dhe duke hecur nderkoh vizitojm edhe kullen e gallates ne ora 21:00 kthimi ne hotel. Tur në Indi dhe Dubai.

tours): "Udhëtime për Vitin e Ri 2023!🥂 Viti i Ri në Hilton Podgorica 5* • 31 Dhjetor - 2 Janar, €269person ( Per rezervime pas dt 12 dhjetor behet €299) Viti i Ri në Hotel Sharri • 31 Dhjetor - 2 Janar, €259/person Viti i Ri në Stamboll • 30 Dhjetor - 2 Janar, €179/person Viti i Ri ne Korçë, • 31 Dhjetor.
.
Oferta përfshinë: Bileta e Aeroplanit Prishtinë-Stamboll-Prishtinë.

fc-falcon">Ofertë 179€ për Stamboll – Çdo ditë të javës dhe në vikend.

Ky akuarium publik eshte nje nga vendet me te mira per te vizituar ne Stamboll dhe ju jep.

Tiranë Londer 65€. Tiranë – Dortmund 65€. -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit).

. . . Prej 499€ për person VERA 2023 - ANTALYA All Inclusive / Ultra All Inclusive Prej 589€ për person VERA 2023 - HURGHADA All Inclusive / Ultra All Inclusive Prej 189€ për person 3 ditë në Stamboll BILETA |. Stambolli, qyteti me të cilin krenohet Perëndimi dhe Lindja! Super Oferta per Stamboll 3 dite ne Stamboll 179 €.

.

Asistencë 24/7 nga stafi ynë. Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel.

Cmime ekskluzive ne hotelet e perzgjedhura.

28 – 31 Tetor / – 209 €/P.

fc-falcon">Bora Travel | Paketa Turiske.

-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

Pushime Stamboll.